Stichting ZEEPaanZEE

Zeep aan Zee logo

ZEEPaanZEE = Martine Zeeman Martine is een creatieve duizendpoot die al meer dan tien jaar actief is als regisseur, theatermaker en actrice, bij tal van theaterproducties. Deze spelen voornamelijk in de omgeving van Noordwijk. Hier is Martine een bekend gezicht met een grote schare trouwe fans. Ze werkt ook regelmatig als theatermaker bij de grotere gezelschappen van Nederland.

Martine onderscheidt zich door haar enorme passie voor theater, door haar noodzaak om mooie verhalen te delen en door de eigenheid waarmee ze het maakproces stuurt. Haar werk is altijd heel beeldend en met een rauw randje. Haar grote kracht is dat ze de mensen om zich heen kan enthousiasmeren en ze op zo’n manier weet te benaderen dat er prachtig theater ontstaat. Ze werkt met veel energie vanuit haar gevoel en diepste emoties – wat niet altijd even gemakkelijk is – maar als de juiste chemie er is worden er pareltjes gesmeed.

zeepaanzee

Samenwerken en het beste in iemand naar boven halen is wat Martine van nature graag doet, daarom is ze altijd op zoek naar interessante kruisbestuivingen. Door verschillende kunstdisciplines te combineren ontstaat prikkelend nieuw werk.

Stichting ZEEPaanZEE biedt een podium aan mensen met theaterambities, van 8 tot 80 jaar. Jeugd-, en jongerentheater staat daarin centraal, maar ZEEPaanZEE is ook een broedplaats voor het maken van locatietheater, culturele avonden en interessante lezingen. Er wordt een gevarieerd theateraanbod ontwikkeld, dit betreft theaterproducties die zowel in theaters als op scholen en bijzondere locaties kunnen worden uitgevoerd. Bij al haar activiteiten wordt Martine Zeeman bijgestaan door een aantal vrijwilligers en een bestuur.

www.zeepaanzee.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s