Theatermaker bij Creative Desk

 

logo creativeBeleef het! De bliksem in de fles. De zee in een glas. Het kloppende idee vanuit waardevast palet. Inspiractie. Conversie. ICT-power. Experience design.

Missie
Wist je dat van alle ideeën maar 7% succesvol wordt uitgevoerd? Het idee zelf bezit je niet. Hoe je ermee omgaat natuurlijk wel. Als creatieve kapitalisten willen we het idee snel, zo mooi mogelijk en tegen de best mogelijke prijs gaan waarmaken.

Beschrijving
Niets staat meer op zichzelf, alles is verbonden. De tools zijn state of the art en je publiek zit massaal op internet. Maar in de kern draait het altijd om mensen en vertrouwen. Plus een goed idee! Onze opdrachtgevers, staan nu voor de uitdaging om vanuit een sterke identiteit een dialoog aan te gaan met hun publiek. Daar hebben we sprekende voorbeelden van in onze showreel.

Creative Desk benut elkaars talent en specialisme. Op zoek naar magie die leidt tot vernieuwende toepassingen en onverwachte verbindingen. Direct bedenken aan tafel met elkaar. Van buiten naar binnen rondkijken.

creative desk maartje roos peter de jong 27mrt

27 maart 2014 Creative Desk Partnerdag: fotoshoot in de green room. Peter de Jong, Maartje Roos en Martine Zeeman.

www.creativedesk.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s