15 jaar is pas het begin

All the world is a stage, het TheaterHuis bruist van toneel!

Afgelopen weekend was het feest. Zeep aan Zee bestaat dit jaar 15 jaar en dat moest gevierd worden. Het jubileum werd gevierd in ’t TheaterHuis met een hele dag theater.

’s Ochtends begonnen de kinderen samen met Martine met een clownsact. Een spetterende opening van de dag. Daarna hebben alle groepen opgetreden, van jong tot oud, iedereen was er. De jeugd speelde Robin Hoed waarin het publiek werd uitgedaagd om mee te spelen. De jongeren speelden Meisjes zijn niks, met live-muziek van Dana Zeeman. Stéphanie (oud stagiaire van Martine) speelde een monoloog uit Dieven van Dea Loher. De volwassenen hielden een open les waarbij Martine het publiek achtergrondinformatie over theater en acteren verschafte. En de senioren speelden scenes uit De miraculeuze comeback van Mea I Loman.

Een ontzettend gevarieerde en inspirerende dag! Alle voorstellingen waren goed bezocht en het publiek genoot.

Een memorabele dag voor en achter de schermen. ank voor de mooie woorden, kado’s en bloemen. En vooral voor de vele helpende handen die dit jubileum hebben mogelijk gemaakt! Toneelspelers, vrijwilligers en bestuur van het TheaterHuis bedankt voor het gouden randje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s