Victor Jara, het lied zingt voort…

Muzikale vertellingen door Natalia Rogalski, Marco Santos en Adrie Huissoon.

Victor Jara is als geen ander de stem van de “Nueva Cancion Chilena”, de stem van de sociaal politieke beweging in het Chili van de jaren 70 na de moord op Allende. De liederen worden ten gehore gebracht door de Pools/Vlaamse zangeres Natalia Rogalski. U kent  haar nog van de succesvolle productie “Polska Nadzieja”. Natalia zong  jarenlang bij de groep Flairck, werkte met o.a. Eric Vaarzon Morel en Fernando Lameirinhas en danste vol overgave Poolse folklore, o.a. in het Staatsensemble van Polen.

Marco Santos verdeelt zijn thuisbasis tussen Nederland en Portugal. Hij behaalde twee Bachelors: Klassieke percussie en Jazz drums. Hij werkt en toert regelmatig met gerenommeerde (inter)nationale artiesten uit diverse disciplines en heeft daarnaast zijn eigen band.

Adrie Huissoon is autodidact op muzikaal gebied en raakte eind jaren ’70 geïnteresseerd in Latijns-Amerikaanse volksmuziek. Zo kwam hij terecht bij de Leidse groep Clamór. Na enkele jaren solo te hebben opgetreden (Nederlandstalig en Zeeuws dialect), speelt hij sinds 2010 in de Haagse band Kookaburra.

Vrijdag 24 juni, aanvang 20.30, zaal open om 20.00 uur.

Toegang € 15.00 incl. glas wijn en empanada. Reservering en kaartverkoop: Het CultuurCafé, De Keuvel 1, Noordwijk Binnen of via www.hetcultuurcafe.nl en beperkt aan de zaal, TheaterHuis, Voorstraat 14, Noordwijk Binnen.

Wij verzoeken u kaarten vroeg te reserveren; de voorstelling gaat alleen door bij voldoende reserveringen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s